sâmbătă, 6 februarie 2010

hamsterii

Hamsterul


Hamsterul este una dintre cele mai populare animale de companie din lume, şi este cu siguranţă rozătoarele... cele mai populare animale de companie din familie. Hamsterul este, de asemenea, relativ ieftin şi uşor de îngrijit. Un hamster de obicei, este un animal de casă ideal pentru copii.

Durata medie de viaţă a unui hamster este de aproximativ 2-4 ani, şi de aceea unii oameni susţin că grija pentru un hamster este o modalitate bună pentru un copil de a învăţa în cele din urmă să se ocupe de un animalut....
Exista mai multe tipuri diferite de hamsteri, dar cel mai frecvent ca animal de companie este Cutest rasa hamsteri sirian.

imagini



Pentru copilul dumneavoastră un hamster este oportunitatea de a deveni mai responsabil pentru că trebuie sa invete sa aiba grija de o viata.




Mancarea hamsterilor

Există mai multe tipuri de hamsteri care variaza ca dimensiune, in culori negru, alb, galben, maro, gri şi variaţii de culoare între ele. Cusca de hamster trebuie sa fie spaţioase, din cauza naturii lor au posibilitatea de a călători, chiar o mila pe timp de noapte. Deci, este foarte frumos de a avea cuşcă şi o roată unde poate sa se joace....De asemenea, este foarte pozitiv faptul că există diferite niveluri şi scări, tevi, caseprecum şi alte jucării din lemn si alte materiale Desigur, în cazul în care spaţiul este un complex de obiecte este foarte distractiv sa ne jucam la joc împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu